Навігація
Головна
Новини
Експозиції
Мистецькі виставки
Відео про нас
Статті
Бібліотека музею
Скачати книгу
Контакти

Оголошення
З 9 до 28 червня 2016р.
експонується виставка
живопису Павла Пушкарьова

З 7 до 26 червня 2016р.
експонується виставка
вишивки Макаренко Світлани
"В країні вишиваних мрій"


Ми на Facebook


Буккросинг


Музей зробив поличку
з книгами Буккросингу!


Партнери сайту











Лічильник


Виставка робіт Марини Морозової та Толстопятова Володимира
      
       Толстопятов Володимир Юрійович
народився 25 січня 1968 року в селі Ульянівка Богодухівського району Харківської області. В 1995 році закінчив Харківський художньо-промисловий інститут. З 1995 року живе і працює в м. Каневі.

Працює з такими матеріалами як дерево, камінь, бронза. Є членом спілки народних майстрів України та канівської спілки «Мистецька скарбничка». Підтримуючи традиції народного мистецтва працює в Канівському училищі культури та мистецтв. Учасник обласних, всеукраїнських та міжнародних фестивалів, виставок та симпозіумів. Роботи скульптора знаходяться в фондах музеїв України та багатьох приватних колекціях країн Європи.

Автор пам’ятників великомученику Святому Макарію та Пресвятій Богородиці «Покрові», яка подарована родиною скульптора місту Каневу.

Від Української православної церкви нагороджений орденом Преподобного Іллі Муромця.

         Марина Морозова народилась 11 квітня 1967р. в селі Велика Черніговка Житомирської обл.Овручського р-ну.

         З 1970 року родина Морозових проживала у м. Прип’ять Київської обл. Там Марина закінчила середню школу з поглибленим вивченням математики. Після Чорнобильської аварії 1986р. проживала у м. Рівне, де працювала художником-оформлювачем у міському відділі культури. Приймала участь у самодіяльності та творчих виставках.

З 1994 року, коли переїхала до м. Канів є постійним учасником міських, обласних та Всеукраїнських виставок та фестивалів народної творчості. За фахом виробник художніх виробів з кераміки, декор вітрин.

         З 2003 року Марина Володимирівна засновник  та голова Творчої спілки «Мистецька Скарбничка». Цього ж року Творчою спілкою була відкрита постійно діюча галерея сучасного мистецтва, де проводяться виставки та безкоштовні гурткові заняття з обдарованими талановитими дітьми з малозабезпечених сімей.

         За гурткову роботу Марина Морозова нагороджена грамотами облдержадміністрації та Міністерства освіти.

 За участь у виставках нагороджена багатьма грамотами та дипломами. Твори майстрині прикрашають фонди Музею декоративно-прикладного мистецтва м. Канів, фонди музею «Гайдара», Літературної спілки Канівщини, Всеукраїнської спілки Афганців, Управління Морфлоту України, в Державному Черкаському університеті, в Успенському соборі м. Канева та церквах України, в приватних колекціях багатьох країн світу.

У вересні 2008 р. Марина Морозова нагороджена грамотою з врученням медалі КНЯЗЯ ВОЛОДИМИРА 1 ступеню.

Марина займається декоративним розписом, живописом, іконописом, пише вірші та пісні.

 





 

 

 

 

 



© Музей Гетьманства 2024. Всіх прав застережено. Копіювання матеріалів сайту заборонено.