Навігація
Головна
Новини
Експозиції
Мистецькі виставки
Відео про нас
Статті
Бібліотека музею
Скачати книгу
Контакти

Оголошення
З 9 до 28 червня 2016р.
експонується виставка
живопису Павла Пушкарьова

З 7 до 26 червня 2016р.
експонується виставка
вишивки Макаренко Світлани
"В країні вишиваних мрій"


Ми на Facebook


Буккросинг


Музей зробив поличку
з книгами Буккросингу!


Партнери сайту











Лічильник


Виставка живопису Любові Міненко "Свято Покрови в Музеї гетьманства"
rВідкриття виставки 12 жовтня (середа) 2011 р.  о 16.00


"Мені не треба титулів, головне, щоб глядачеві бажалося спілкуватися з моїм мистецтвом. Щоб людям було тепло, світло з моїми роботами, а мені щоб хотілося творити для них." - / Любов Міненко /

За фахом Любов Міненко - художник-постановник театру.
Працює в техніках: олії, акварелі, аплікації, своїм учителем вважає Данила Лідера. Він навчив її вкладати в картину не лише руку, а й серце.
Член Спілки художників України Любов Міненко в 2003 році повертається з міста Києва до батьківської хати в Канів. І всі ці роки  працює викладачем живопису Канівського училища культури та мистецтв.

"Мистецтво Любові Міненко органічно вписується в образотворчий простір України, не випадково вона звертається до творчості Т. Шевченка, Л. Українки, Г. Сковороди, М. Гоголя. ЇЇ роботи виконані в різноманітних техніках і експоновані на багатьох престижних виставках, цікавлять як фахівців, мистецтвознавців, музейних працівників, так і безпосередньо глядачів.

Залюблена в колір, Любов Міненко щедро послуговується всім багатством палітри. Працює розкуто і винахідливо, то зіштовхуючи різкі контрасти , то будуючи струнку єдину поліфонію . Але завжди світ сприймається нею через колір".(Світ Очима Любові./Світлана МУШТЕНКО, мистецтвознавець).


 

 

 

 



© Музей Гетьманства 2024. Всіх прав застережено. Копіювання матеріалів сайту заборонено.