Навігація
Головна
Новини
Експозиції
Мистецькі виставки
Відео про нас
Статті
Бібліотека музею
Скачати книгу
Контакти

Оголошення
З 9 до 28 червня 2016р.
експонується виставка
живопису Павла Пушкарьова

З 7 до 26 червня 2016р.
експонується виставка
вишивки Макаренко Світлани
"В країні вишиваних мрій"


Ми на Facebook


Буккросинг


Музей зробив поличку
з книгами Буккросингу!


Партнери сайту











Лічильник


Виставка світлин "Пам'яті останньої з роду Скоропадських"

 

джерело фото

 

Фотовиставка "Пам"яті останньої з роду Скоропадських" (до 40-днів відходу Ясновельможної Гетьманівни Олени Отт-Скоропадської (5.07.1919 - 4.08.2014)).


Фотовиставка укладена з вибраних фотографій, зроблених у різних місцях і в різний час художницею Галиною Дигас (м.Київ) та перекладачем Галиною Сварник (м.Львів). Світлини з Києва, Тростянця, цюріха, Берну, Альп, Аскони в Італії за 1193-2013 роки, зроблені при різних нагодах, доповнені окремими роботами інших авторів, а також блоком історичних світлин з родинних альбомів подружжя Отт-Скоропадьських. Автори виставки намагалися вибрати світлини, які б відбивали не лише приватне життя Олени Отт-Скоропадської, а й її родину, товариське коло, мандрівки в Україну, подорожі за останнє двадцятиліття, працю над видавничими проектами і щоденний побут у будинку в Кюснахті, а згодом - у Цоллікербергу.
Сподіваємося, виставка наблизить до глядача світлий образ Ясновельможної пані Гетьманівни Олени Отт-Скоропадської - останньої представниці славного історичного роду України.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


© Музей Гетьманства 2024. Всіх прав застережено. Копіювання матеріалів сайту заборонено.