Навігація
Головна
Новини
Експозиції
Мистецькі виставки
Відео про нас
Статті
Бібліотека музею
Скачати книгу
Контакти

Оголошення
З 9 до 28 червня 2016р.
експонується виставка
живопису Павла Пушкарьова

З 7 до 26 червня 2016р.
експонується виставка
вишивки Макаренко Світлани
"В країні вишиваних мрій"


Ми на Facebook


Буккросинг


Музей зробив поличку
з книгами Буккросингу!


Партнери сайту











Лічильник


Виставка тканевого колажу Вероніки Шови «Відчуття»

 

До Дня Святого Валентина від 12 лютого до 2 березня 2016 року у Музеї гетьманства експонується виставка тканевого колажу Вероніки Шови «Відчуття». Виставка поділяється на три тематичні частини: графічна серія «Кіно і Колаж» за мотивами твору Івана Карпенка-Карого "Мартин Боруля", серія «Японіка» і основною частиною виставки є два портрети «Закохана» і «Закоханий».
Шова-Піхтовнікова Вероніка Анатоліївна - художник Театру і Кіно. Народилася в 1991 році у місті Києві. З 1999 по 2009 вчилася в Гімназії №48, а також у 2006 відмінно закінчила Художню школу імені М. І. Вериківського. В 2009-2015 навчалася в Національній Академії образотворчого мистецтва і архітектури України за спеціальністю
«Кіносценографія».
У 2015 поступила в асистентуру-стажування в НАОМА.
Колаж як техніку художниця вибрала не випадково. Її приваблює традиційне декоративно-прикладне мистецтво, а колаж, хоч і є графічною технікою, але дуже близький до нього об'ємністю, фактурою. У своїх творах Вероніка Шова використовує тканинний, паперовий і цифровий колаж, в поєднанні з класичними академічними техніками, такими як графіка. Для роботи використовує виключно справжні матеріали: домоткане полотно, льон, сукно, шерсть, шовк, хутро і шкіру.

 

 

 

 

 


© Музей Гетьманства 2024. Всіх прав застережено. Копіювання матеріалів сайту заборонено.