Навігація
Головна
Новини
Експозиції
Мистецькі виставки
Відео про нас
Статті
Бібліотека музею
Скачати книгу
Контакти

Оголошення
З 9 до 28 червня 2016р.
експонується виставка
живопису Павла Пушкарьова

З 7 до 26 червня 2016р.
експонується виставка
вишивки Макаренко Світлани
"В країні вишиваних мрій"


Ми на Facebook


Буккросинг


Музей зробив поличку
з книгами Буккросингу!


Партнери сайту











Лічильник


Виставка "Різдвяна Україна"

 

Скульптури з сіна, Дідухи, ялинкові прикраси, "кавові іграшки", Різдвяні вінки, новорічні композиції з природніх матеріалів, авторські ляльки, живопис, гірлянди, колажі, витинанки.


Вже з початку зими, з перших чисел грудня, всіх нас охоплює передчуття чогось чарівного і прекрасного. Це діє на нас магія найулюбленіших зимових свят – Нового року і Різдва Христового. Сніжні кольори з вкрапленнями небесної блакиті символізують ніжність, благородність, невинність, чистоту  та створюють урочисто-елегантний декор для Вашого інтер'єру.
Митці Вавілова Світлана і Ягодка Оксана створили неповторні речі спеціально до Різдва, які зможуть стати унікальним подарунком для кожного. Досвідчені майстри розкрили таємничу магію справжнього мистецького творіння руками та душею. Цій колекції характерна глибока традиційність, пластична виразність, народна декоративність і простота, яка надає самобутньому мистецтву національного колориту. Декоративні прикраси вражають незрівняною красою, ажурністю, досконалою вишуканістю предметів, що зроблені вправними руками та з щирою душею майстрів.
Також на виставці представлені ікони, написані Тетяною Петренко – засновником, керівником та художником іконописної майстерні "Лик".
Ці ікони гармонійно доповнюють різноманітність та невичерпну духовність святкування Різдва в Україні. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


© Музей Гетьманства 2024. Всіх прав застережено. Копіювання матеріалів сайту заборонено.