Навігація
Головна
Новини
Експозиції
Мистецькі виставки
Відео про нас
Статті
Бібліотека музею
Скачати книгу
Контакти

Оголошення
З 9 до 28 червня 2016р.
експонується виставка
живопису Павла Пушкарьова

З 7 до 26 червня 2016р.
експонується виставка
вишивки Макаренко Світлани
"В країні вишиваних мрій"


Ми на Facebook


Буккросинг


Музей зробив поличку
з книгами Буккросингу!


Партнери сайту











Лічильник


Виставка робіт фіналістів конкурсу "Кришталева палітра" за 2014 рік

 

 

Запрошуємо  відвідати виставку робіт молодих Українських художників – фіналістів Всеукраїнського Конкурсу на кращу роботу «Кришталева Палітра», за 2014 рік.


Щорічний Всеукраїнський Конкурс молодих художників започатковано Порталом "Мистецтво в Україні" в лютому місяці 2011 року.


Основною метою започаткування такого проекту було бажання допомогти молодим художникам реалізувати себе як творчу особистість та познайомити зі своєю творчістю широкий загал, як в Україні, так і, можливо, за її межами.
Головним завданням Конкурсу є виявлення молодих талантів, популяризація творчості, стимулювання до створення нових робіт і підвищення майстерності молодих, віком від 16 до 30 років, художників.
За предмет Головного призу конкурсу було обрано один з основних, для художника, інструментів діяльності, та один із символів творчості – палітру.  Виготовляється Кришталева Палітра в творчій виробничій майстерні Заслуженого художника України, члена Національної Спілки художників України В’ячеслава Дудіна  з кришталю найвищої якості. 
За весь період проведення конкурсу на розгляд Оргкомітету надійшло понад 1450 робіт від більше як 600 авторів з різних регіонів України.
Всі роботи, що проходили до третього, заключного етапу конкурсів та представлялись на підсумкових виставках, оцінювались професійним журі до участі в якому запрошувались відомі українські художники, мистецтвознавці, галеристи, представники громадськості.
Нагороди конкурсу отримали понад 45 молодих художників, Кришталева Палітра зберігається в м. Дніпропетровськ, Київ, Донецьк.


Проведення конкурсів висвітлювалось в багатьох друкованих засобах масової інформації, на радіо, телебаченні та новинними Інтернет - ресурсами.

Детальніше з Конкурсними роботами, авторами-учасниками, фіналістами та переможцями Конкурсів ви можете ознайомитись в розділі «Конкурс» на сайті artes.in.ua, або на сайті artcontest.in.ua 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


© Музей Гетьманства 2024. Всіх прав застережено. Копіювання матеріалів сайту заборонено.